Even terug kijken op het eerste half jaar van 2024

Even terug kijken op het eerste half jaar van 2024

2024-07-12 | Blog edwardvrijdag 12 juli 2024 15:59

Een mooie zomerblog van ons nieuwe bestuurslid Edward Cox, tevens Algemeen Directeur Louwman Group Services. Fijne zomer!

Beste collega’s en deelnemers van CIO Platform Nederland,

Zo net voor de start van de vakantieperiode is het een mooi moment om even terug te kijken op het eerste half jaar van 2024.  Ik heb de indruk dat we het allemaal heel erg druk hebben. In die drukke agenda's vonden velen van jullie toch tijd om diverse evenementen van onze vereniging bij te wonen. Voor mij persoonlijk was onze Jaardag een echt hoogtepunt! Het was de best bezochte Jaardag in ons bestaan, waarbij niet alleen CIO/CTO/CxO's aanwezig waren, maar juist ook heel veel mensen uit onze teams. Kennis tanken/delen, met elkaar in gesprek gaan en dat in een geweldige ambiance met top verzorging. Hoe gaaf is dat!
 

Dit was voor mij ook mijn eerste half jaar als bestuurslid. Ik mag me vooral bezighouden met de vraag hoe we als Platform relevant blijven voor onze leden. Ik vind dit echt een mooie vraag/opdracht. Uiteraard hebben we hiervoor ook input van jullie nodig en dat traject loopt nu. Op basis hiervan gaan we als Bestuur een voorstel formuleren voor de komende jaren van onze vereniging. Dit is overigens ook voor ons als bestuur mooi om echt goed uit te lijnen op en met elkaar, zeker omdat we sinds een jaar 3 nieuwe leden in ons bestuur hebben, waaronder ikzelf.
Als ik nu naar buiten kijk, lijkt de zomer nog niet heel dichtbij, maar goed. We hebben de Tour de France, het EK voetbal (helaas zonder Oranje in de finale) en de Olympische Spelen. Er valt dus zat te kijken ter ontspanning. Of luisteren, natuurlijk. Ik ben zelf een fietser en een wielerliefhebber, dus mijn favoriete podcastst zijn: De Rode Lantaarn, Live Slow Ride Fast en Tweewielers. Wellicht hebben jullie nog andere tips?

Een fijne zomer gewenst en we zien elkaar wellicht bij het eerste CIO Platform Nederland-event daarna. We zijn dan te gast bij Corry Wouters van het VieCuri Medisch Centrum te Venlo, bij ons (Fe)male IT Leaders Network. Op de agenda staat een mooi programma met als titel 'Strategy eats culture for breakfast'. Ik heb er zin in. 

Fijne zomer! 

Edward Cox
Algemeen Directeur Louwman Group Services, lid van de Groepsdirectie,
Bestuurslid CIO Platform Nederland

edward Cox

Labels

« Terug

Close