Jaardag 2023 | Empowering our Tech & Data Community from within!

Jaardag 2023 | Empowering our Tech & Data Community from within!

12 juni 2023

Op donderdag 8 juni vierden we samen met zo'n honderd leden onze Jaardag. Onder het genot van hapjes, drankjes en de stralende zon konden de deelnemers inspiratie en kennis opdoen.

2023-06-12 | NB | CIOPN-Jaardag 2023 | Empowering our Tech & Data Community from within

De aftrap was een gesprek met voorzitter Martijn Koning en voormalig CEO Randstand, Jacques van den Broek. Jacques deelde zijn unieke kijk op digitalisering en het effect ervan in boardrooms. ''Een CEO vertelt een verhaal, de CIO/CDO maakt het waar, het zijn partners in crime''.

Vervolgens werden de aanwezigen door de hoogtepunten van het afgelopen jaar geleid door zes levendige pitches. Na afloop konden mensen onderling kennis en ervaring delen over verschillende actuele onderwerpen in speeddates en break-outs. Bovendien was er met de energie van de Nieuw-Zeelandse Haka na de koffiepauze een goede en pittige discussie over de ambities en toekomst van de vereniging. Tot slot was er natuurlijk alle ruimte voor ontspanning en een goed gesprek.

In die zin hebben we recht gedaan aan het thema van deze Jaardag: Empowering our Tech & Data Community from within! Nogmaals dank aan alle deelnemers en sprekers en een fijne zomer!

We will share a more detailed impression and summary of the Year Day soon within the association. 

Close